Παρασκευή 21 Μαΐου 2010

Σόφισμα αρ. 02

Ειμαι ο Ρομπεν των καμμενων δασων
και των πολυκατοικιων..



Ανοιξη...
Πουλακια τιτιβιζουν,τα δενδρα,τα φυτα ανθιζουν,τα ζωα και τα εντομα σκανε μυτη και εμφανιζονται ξανα στο προσκηνιο αφηνωντας πισω τη χειμερινη τους ελλατωμενη δραστηριοτητα ή τον 3μηνο υπνο τους..Μια υπεροχη βαβουρα,μια πανδαισια ηχων και χρωματων σε συνεπαιρνει..
Αρκει φυσικα να εχεις τη νεα SONY plasma με την καταπληκτικη αναλυση και τα 3456798281094 χρωματα..Γιατι τετοιες εικονες ενας κατοικος μιας μεγαλουπολης μονο εκει μπορει να τις δει,αφου στο μπαλκονι του αντικρυζει ενα υπεροχο γκρι σ ενα δασος κεραιων οταν δεν ειναι εντονο αυτο το θεσπεσιο τεχνητο συννεφο που λεγεται νεφος,οποτε δε βλεπει ουτε τη μυτη του..
Μια μυτη η οποια βριζει την εξελιξη και το γενετικο υλικο που της καθορισε να ναι αυτη που θα κανει τη “βρωμικη” δουλεια ν αναπνεει αυτον τον αερα,να μυριζει υπολειμματα βενζινης και χαλασμενους καταλυτες,ξεχειλους καδους σκουπιδιων,απονερα απο τις διαφορες υδρορροες και την κωλοτηγανιλα απ τη μαλακισμενη τη γειτονισσα που επειδη αυτοι στη χωρα της τηγανιζαν τα κρεμμυδια πρεπει να φλομωσει ολη την πολυκατοικια για να θυμηθει αυτη τον τοπο της.
“Να φυγετε,να πατε αλλου”!!!!Ναι,οκ,αλλα ποιος απ τους δυο? Ή μηπως και οι δυο?Γιατι εκει μαλλον ειναι το προβλημα.Μες στη γενικοτερη μοναξια(θεμα για αλλο σοφισμα) εχουμε απομακρυνθει και απο τη μαμα μας,τη Φυση και οπως και να το κανουμε,ετσι οπως μας μεγαλωσε,μας εκανε μαμοθρεφτα,δεν αντεχουμε μακρυα της.
Για αυτο αρρωσταινουμε..Γιατι το παιζουμε μαγκακια ενω δεν φαινεται να υπαρχει λογος.Εκτος και αν η ανθρωποτητα υποσυνειδητα προετοιμαζεται για κανα εξωγηινο γκομενακι και δε θελει να ναι πρωταρα και αβγαλτη..
Αλλα αξιζουν τετοιες θυσιες για το πριγκηποπουλο(τους εξωγηινους ντε..) που δε ξερουμε καν αν υπαρχει και αν θα ρθει?Και να χεις και τη μανα(τη φυση ντε..) να γκρινιαζει ολη την ωρα “δε με προσεχεις”, “σε μεγαλωσα μεσα σε αντιξοοτητες”, “θα με πεθανεις καμια μερα και μετα να δω τι θα κανεις ” κλπ..
Αφου το ξερουμε οτι εχει δικιο..Αφου οι λιγες μερες απο χριστουγεννα,πασχα και καλοκαιρι δε μας φτανουν και συντομα μας λειπει,μηπως να κανουμε κατι να τη βλεπουμε πιο συχνα?
Αν ημουν στα πραματα με μια μου διαταγη μερικες χιλιαδων εθελοντων(αυτα για σκλαβους ειναι προπαγανδα των Εβραιων με την οποια θ ασχοληθω αλλη φορα) θα καναν το καθε κλεινον αστυ λιγο πιο ανοιχτο για το λαο μου..Θα μπορουσαν να χαρουν τη χαρα της ζωης,τη χαρα της ιδιας τους της υπαρξης..Αχ,Αιγυπτιους θα σας ειχα,στα ωπα -ωπα!!
Αλλα νταξει,οσο και σεις εδω εχετε Κακλαμανη,δεν εχετε να φοβαστε τιποτα..


Ταδε εφη
(λεω εγω)
Τουτα Χαμων
Ο Φυσιοδιφης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου